ONZE OPENINGSTIJDEN ALS VAN OUDS;

winkel; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.30

inname; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.15

 

LET OP WEEK 31 & 32 ZIJN WIJ OP VAKANTIE, DE WINKEL IS DAN VAN DINSDAG 3 AUGUSTUS T/M MAANDAG 16 AUGUSTUS GESLOTEN. OP DINSDAG 17 AUGUSTUS GAAN WE WEER OPEN!

 

Onze locatie is in  , vlakbijj de Jumbo en Aldi, achter de huisartsenpost aan de Van Heemstraweg-west 9, 5301PA. Volg de borden! 

 

  

» Goede doelen » Donatie nieuws!

TROTS TROTS TROTS

 

 

DONATIES IN 2015

In 2015 heeft de kringloop dankzij uw inbreng en uw aankopen (en de inzet van alle vrijwilligers!) € 62.000,= aan goede doelen kunnen doneren. Dat is een ongelooflijk prachtig bedrag. Deze steun bestond uit financiële bijdragenmaar soms ook uit goederen in natura (meubels, kleding, dekens enz.). Onderstaande organisaties kregen in 2015 een gift van ons:

Stichting Tante Lenie, Alpe D’Huez, De Zonnebloem Zaltbommel, Samenloop voor Hoop Zaltbommel (KWF), Stichting Meraih Bentang, Stichting Tekenbeetziekten, PKN Gemeente het Anker em St. Maarten, Stichting ADRA Nederland en Suriname, Franiscusschool EDU project, Stichting Melanoom, Kledingbank voor de Voedselbank, Slechtoffers NEPAL. Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, Home Ride (Ronald McDonald Huizen), Giro di Kika, Music in the Backyard, O.I.P. Kenia, Stichting Mi Makkus, Dierenopvangtehuis Bruchem, Nationaal MS Fonds, kerk project Bruchem, Stichting Leergeld Bommelerwaard, Vereniging Avondje Uit Bommelerwaard, Stichting Kennis zonder Grenzen, Stichting Help Tabitha Bruchem, Joy for Children, Duchenne Heroes, Humanitas Thuisadministratie, Stichting Vluchteling, Stichting Moldavi, Stichting Zuid Africa, Stichting Welzijn Bommelerwaard, Stichting Orizon, Stichting Lisaya Kerkdriel, Artsen Zonder Grenzen, Stichting Hulphond, Dierenasiel Zaltbommel, Vluchtelingenwerk Bommelerwaard, Voedselbank Zaltbommel.

DONATIES 2014

We zijn heel trots dat we het afgelopen jaar ruim 62.000 euro hebben kunnen doneren aan verschillende goede doelen. Dat is een prachtig bedrag dat we met elkaar bijeen hebben gebracht; inbrengers, klanten en vrijwilligers! Onder het tabblad "over ons" hebben het jaarverslag over 2013 geplaatst voor meer financiële details. Aan de lijst met goede doelen die in de afgelopen tien jaar donaties van ons hebben ontvangen konden we de volgende nieuwelingen toevoegen in 2014:

Actie Schoenmaatje

Artsen Zonder Grenzen Ebola

Cello Duo Fiets

Diaconale werkgroep Gameren

Stichting Leergeld

Stichting Het Vergeten Kind

Stichting Lien Doi

Stichting Open Doors Muskathlon

Vriendendienst Zaltbommel

Ook zij hangen nu in de goede doelen boom:

Kerstactie 2014

Op 20 december  werd de uitslag van de kerstactie bekend gemaakt tijdens een ontroerend optreden van de Boemeltjes uit Tiel. Wim Lambooij onze voorzitter reikte namens alle vrjwilligers de cheques uit. Klanten van de Spullewaard ontvingen de afgelopen weken bij besteding van 10 euro of meer een stembiljet waarop zij konden aangeven welk lokaal goed doel zij graag met een donatie zouden verblijden. Uiteindelijk kreeg VPTZ de meeste stemmen en ontvingen zij een donatie van € 2500. De Voedselbank werd tweede en kreeg € 2000. Er was een gedeelde derde en vierde plaats voor Hospice de Samaritaan en de Wielewaal. Zij kregen beide een bedrag van € 750.

Donaties november en december

Artsen zonder grenzen kregen € 5000,= bijgeschreven voor hun strijd tegen Ebola. Voor Chello werd uit naam van 2 Zaltbommelse werknemers een bijdrage gevraagd  voor de aanschaf van een speciale duo fiets voor de vaak meervoudig gehandicapte clienten. Zij kregen € 1000,= . Jos Kramer van Muskathlon uit Zaltbommel kreeg steun in de vorm van € 500,= voor de marathon die hij wil lopen om zo geld op te brengen voor de Syrische vluchtelingen bij de grens van Turkije.

Inmenszo nieuwsbrief

In bijgevoegde nieuwsbrief leest u alles over de stichting Inmenszo, oa dat de Spullewaard hen een donatie heeft gegeven!

Nieuwsbrief 14

DE KLANT HEEFT GESPROKEN

De Voedselbank favoriet!

Sinds de feestelijke opening van de nieuwe winkel op 15 maart konden klanten bij besteding van 15 euro of meer een voorkeursstem uitbrengen voor 1 van de 10 goede doelen die door de vrijwilligers uit een lijst van alle goede doelen waar de Spullewaard in het verleden geld aan had geschonken, waren gekozen.

Met maar 2 stemmen verschil kwam de Voedselbank als winnaar uit de stembus. Op de officiele opening van Pand 9 op 12 april werd een cheque van 1000 euro door Andries Donker, onze goede doelen ambassadeur,  aan een afvaardiging van de Voedselbank overhandigd. Hartelijk dank voor uw stem! 

DE VRUCHTEN VAN DE GOEDE DOELEN BOOM

In de hal naar de winkel toe groeit een heel bijzondere boom met speciale vruchten eraan. Ieder stuk fruit in de boom staat voor een goed doel dat de Spullewaard in de afgelopen 10 jaar gesteund heeft. Hier een overzicht van de zich alsmaar groeiende en vertakkende goede doelen boom:

Bikebikkels

Bommelerwaard Bouwt aan Azie

Cycle for Hope

Dagopvang de Parasol

Doing Good Foundation

Duchenne Heroes

Dutch Aid team

Fraters CMM

General Board Brothers

Giro 555 Tour d Álpe Huzes

Het Anker

Het Linda Project

Internationale Kinderhulp Nederland

Jikeleza

Joy for Children

Parkinson Stichting

Pavliv Ukraine

Organisatie Be More

Samenloop voor Hoop

Stichting Adopteer een Geit

Stichting Bridge to Light

Stichting Burung Manyar

Stichting Damphus

Stichting Dolfinn

Stichting Gijsje Eigenwijsje

Stichting de Fontein

Stichting Hospice de Samaritaan

Stichting Hulphond Nederland

Stichting Humanitas

Stichting Immenzo

Stichting Kenya Care

Stichitng Kumbation Nederland

Stichting Lisaya

Stichting Maasdriel Steunt Haar Missionarissen

Stichting Mariposa

Stichting Ons Fonds

Stichting Orizon

Stichting Philadelphia

Stichting Roemenie Hup

Stichtiing Ronde Tafel

Stichting Shamajo

Stichting SOEN

Stichting Stop Hersentumoren

Stichting Tante Lenie

Stichting Thomas Bouwprojecten

Stichting Vluchtelingenwerk Zaltbommel

Stichting Voedselbank

Stichting Vrienden van Burkina Faso

Stichting Vrienden van de Hoop

Stichting Welzijn Bommelerwaard

Stichting Zo Doe je Dat!

Stichting de Zonnebloem

Ton Leenhouwers (KWF)

Tour for Live (Artsen Zonder Grenzen)

U Must Grow

Vicki Brownhuis

World Food Program

Zorgboerderij "Efkes d’r Uit"

 

 

 

 

 

vrijwilliger worden