Huisregels

 U bent van harte welkom in onze winkel!

Wij zijn trots op onze winkel die gerund wordt door vrijwilligers, mensen met een beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders die integreren. Doordat u spullen bij ons inbrengt en aankoopt kunnen wij met de opbrengsten hiervan vele goede doelen overal ter wereld steunen. Al deze goede doelen hebben een link met de Bommelerwaard. Om een prettig winkelklimaat te bevorderen hanteren wij duidelijke huisregels. Wanneer u onze winkel binnen loopt gaat u akkoord met de volgende huisregels.

Hieronder onze gouden regels:

1. Prijs is prijs. Wij doen niet aan afdingen.
2. Artikelen die NIET zijn geprijsd worden NIET verkocht.
3. Artikelen kunnen NIET worden geruild of teruggebracht en wij geven geen geld terug.
4. Uitzondering op regel 3 zijn elektrische apparaten. Elektronische apparatuur wordt getest voordat het wordt aangeboden. Mocht een apparaat toch niet werken, dan kan het binnen 7 dagen na aankoop worden terug gebracht met de verkoopsticker er nog op en op vertoon van de kassabon. Helaas zijn we door schande en schade genoodzaakt een retourbonnen-systeem te hanteren. Na het invullen van de retourbon onderzoekt de technische dienst het mankement. Afhankelijk van de bevindingen wordt het artikel gerepareerd of u ontvangt een tegoedbon. Dit proces duurt een week.
5. Meubels kunt u reserveren voor maximaal 24 uur, een reservering op zaterdag geld t/m dinsdag (dat is de eerstvolgende dag dat de winkel weer open is).
6. Er wordt gewaakt over uw en onze eigendommen, er is cameratoezicht en er kunnen video-opnamen worden gemaakt. Jassen en tassen kunnen worden gecontroleerd.
7. Het gebruik van een winkelmandje is verplicht.
8. Voornamelijk tweedehands artikelen worden verkocht in de winkel, u koopt het artikel in de staat waarin het is, op eigen risico. Dit kan betekenen dat er bijvoorbeeld een kras op zit of een stukje af is; de prijs is daar naar. Controleer daarom het artikel goed voordat u het koopt.
9. Wij behouden het recht om de prijs van een artikel bij de kassa te wijzigen bij vermoeden dat de prijs door de klant is veranderd. Ook kan er besloten worden een artikel om die reden niet te verkopen.
10. Vriendelijk verzoek om te betalen met pin. Dit komt uw en onze veiligheid ten goede. Natuurlijk kunnen wij u dit niet verplichten maar wordt wel ontzettend gewaardeerd.
11. Kinderen kunnen onder uw toezicht in het daarvoor bestemde speelhoekje spelen. Laat het aub wel weer netjes achter. Steppen, skaten en fietsen in de winkel is niet toegestaan.
12. Honden zijn welkom, mits aan de lijn.
13. Bij diefstal wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.
14. Indien er volgens ons reden voor is kan uw gedrag leiden tot een winkelverbod.
15. Het is verboden te roken in het gehele pand.

Aansprakelijkheid:
• Houdt u er rekening mee dat de artikelen in onze winkel eerder gebruikt zijn. Wij weten niet hoe de vorige eigenaars met de artikelen zijn omgegaan. De Spullewaard kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan door gebruik van bij de Spullewaard gekochte artikelen.

• Gasapparatuur wordt niet getest. Artikelen worden verkocht zonder lamp of batterij.

Meubels
• Verkochte meubels dienen binnen 7 dagen te zijn opgehaald. Is dit niet het geval dan gaan de spullen weer de winkel in waar ze opnieuw te koop worden aangeboden.

• Opslag van meubels is in overleg soms mogelijk, tegen € 5,- per dag, per artikel gerekend vanaf 7 dagen na aankoop met een maximum van 10 dagen. Is het artikel daarna nog niet opgehaald dan zullen wij het weer in de verkoop aanbieden.

• Voor het ophalen van uw eerder aangekochte goederen kunt u zich melden bij de inname (de roldeur aan de achterkant van het gebouw). Alléén op vertoon van uw aankoopbewijs worden de goederen aan u meegegeven.