ONZE OPENINGSTIJDEN ALS VAN OUDS;

winkel; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.30

inname; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.15

 

LET OP WEEK 31 & 32 ZIJN WIJ OP VAKANTIE, DE WINKEL IS DAN VAN DINSDAG 3 AUGUSTUS T/M MAANDAG 16 AUGUSTUS GESLOTEN. OP DINSDAG 17 AUGUSTUS GAAN WE WEER OPEN!

 

Onze locatie is in  , vlakbijj de Jumbo en Aldi, achter de huisartsenpost aan de Van Heemstraweg-west 9, 5301PA. Volg de borden! 

 

  

» Kringloopwinkel » Service

Spullen aan de kringloop aanbieden

Als kringloopwinkel zijn we afhankelijk van de spullen die u ons schenkt. Daarmee helpt u uw leefomgeving schoner te houden, ontlast u het milieu en geeft u artikelen een 2e leven. Bovendien kunnen wij met de opbrengsten goede doelen steunen! 

Spullen kunt u aan de achterkant van het pand (volg de bordjes Inname) ter inname aanbieden.. Wanneer u uw spullen in de winkel aanbiedt, zullen wij u vragen even om te lopen naar de “inname” bij de roldeur aan de achterzijde van het pand. 

Ingeleverde goederen worden door onze vrijwilligers gesorteerd, eventueel schoongemaakt, nagekeken, geprijsd en in de winkel geplaatst. Niet alle goederen zijn echter geschikt voor de kringloop. In het algemeen stellen we dat de goederen schoon, heel en bruikbaar moeten zijn. Kapotte, vieze of niet verkoopbare goederen kosten ons geld en tijd om af te laten voeren en dat proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan mede daarom voorkomen dat wij soms aangeboden spullen zullen weigeren. 

Nog meer vragen? Kijk eens op onze FAQ pagina. 

 

vrijwilliger worden