ONZE OPENINGSTIJDEN ALS VAN OUDS;

winkel; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.30

inname; dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.15

 

LET OP WEEK 31 & 32 ZIJN WIJ OP VAKANTIE, DE WINKEL IS DAN VAN DINSDAG 3 AUGUSTUS T/M MAANDAG 16 AUGUSTUS GESLOTEN. OP DINSDAG 17 AUGUSTUS GAAN WE WEER OPEN!

 

Onze locatie is in  , vlakbijj de Jumbo en Aldi, achter de huisartsenpost aan de Van Heemstraweg-west 9, 5301PA. Volg de borden! 

 

  

» Kringloopwinkel » Spelregels

SPELREGELS

Onze huisregels

U bent van harte welkom in onze winkel.  

Wij zijn trots op onze winkel die gerund wordt door vrijwilligers, mensen met een  beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders die  integreren. Doordat u spullen bij ons inbrengt en aankoopt kunnen wij met de opbrengsten  hiervan  vele goede doelen overal ter wereld steunen. Al deze goede doelen hebben een link met de Bommelerwaard. Om een prettig winkelklimaat te bevorderen hanteren wij duidelijke huisregels. Wanneer  u onze winkel binnen loopt gaat u akkoord met de volgende huisregels. We hebben het samen gevat in de 10 gouden regels: 

 

Helaas hebben we gemerkt dat aanvullende regels nodig zijn en sinds oktober 2015 gelden deze extra huisregels:

Winkelen

 • Gebruik een winkelmandje.
 • Het is verboden te roken in het gehele pand.
 • Het is niet toegestaan artikelen tussentijds bij de kassa te plaatsen (dus alleen als u afrekent).
 • Om misverstanden snel op te lossen dient u medewerking te verlenen bij controle van uw kleding en/of tassen.
 • Bij strafbare feiten wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.
 • Honden zijn harstikke welkom mits aan de lijn.
 • Kinderen kunnen onder toezicht van de ouder in het daarvoor bestemde speelhoekje spelen. Steppen en fietsen is niet toegestaan in verband met uw en onze veiligheid en eigendommen.

Aansprakelijkheid

 • Houdt u er rekening mee dat de artikelen in onze winkel eerder gebruikt zijn. Wij weten niet hoe de vorige eigenaars met de artikelen zijn omgegaan. De Spullewaard kan daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan door gebruik van bij de Spullewaard gekochte artikelen.
 • Gasapparatuur wordt niet getest.  Artikelen worden verkocht zonder lamp of batterij.

Aankopen

 • Alle aankopen gebeuren contant of per pin waarbij pin (oa om veiligheidsredenen) onze voorkeur heeft.
 • De Spullewaard neemt geen artikelen retour. U dient zich vóór aankoop ervan te overtuigen dat het artikel aan uw wensen voldoet.
 • Elektronische apparatuur wordt getest voordat het in de winkel wordt aangeboden. Mocht een apparaat toch niet werken, dan kan het binnen 7 dagen na aankoop terug gebracht worden met de verkoop sticker er nog op. U dient dan ook de bon mee te nemen.Helaas zijn we door schande en schade genoodzaakt een retourbonnen systeem te hanteren.  U vult dan een retourbon in waarna de technische dienst onderzoek doet naar het mankement. Afhankelijk van de bevindingen kunnen wij het artikel of repareren of u krijgt een tegoedbon. Dit proces duurt een week.
 • Prijs is prijs, wij onderhandelen niet en we doen niet aan korting of afdingen.
 • Wij behouden het recht om de prijs van een artikel bij de kassa te wijzigen bij vermoeden van wisseling van prijsstickers of verwijderde labels.
 • Ongeprijsde artikelen worden niet verkocht.
 • Wij verkopen voornamelijk tweedehands artikelen en u koopt het artikel in de staat waarin het is. Dit kan betekenen dat er een kras op zit of dat er een stukje van af is. Controleer daarom het artikel voordat u het koopt, immers u kunt niet ruilen.

 Meubels

 • Verkochte meubels dienen binnen 7 dagen te zijn opgehaald. Is dit niet het geval dan gaan de spullen weer de winkel in waar ze opnieuw te koop worden aangeboden.
 • Opslag van meubels is in overleg soms mogelijk, tegen € 5,- per dag, per artikel gerekend vanaf 7 dagen na aankoop met een maximum van 10 dagen. Is het artikel daarna nog niet opgehaald dan zullen wij het weer in de verkoop aanbieden.
 • Voor het ophalen van uw eerder aangekochte goederen kunt u zich melden bij het inname magazijn/de roldeur aan de achterkant van het gebouw. Alléén op vertoon van uw aankoopbewijs worden de goederen aan u meegegeven.

Bezorging

 • Meubelstukken kunnen tegen betaling bezorgd worden. Dit zijn de tarieven:

  Aalst, Alem € 10,=

  Ammerzoden € 7,50

  Brakel € 10,=

  Bruchem  € 5,=

  Delwijnen € 7,50

  Gameren € 5,=

  Haaften € 10,=

  Hedel € 7,50

  Heerewaarden € 12,50

  Hurwenen € 5,=,

  Kerdriel € 10,=

  Kerkwijk € 5,=

  Nederhemert € 10,=

  Nieuwaal € 7,50

  Poederoijen €10,=

  Rossum  € 7,50

  Tuil € 10,=

  Velddriel € 10,=

  Waardenburg € 7,50

  Wijk en Aalburg € 12,50

  Zaltbommel € 5,=

  Zulichem € 7,50

 • Bezorging gebeurt tot aan uw voordeur en alleen op begane grond. Bij flats wordt alleen bezorgd indien een lift aanwezig is en de goederen daar in passen.
 • Voor aflevering dient het totale bedrag te zijn voldaan inclusief de transportkosten.

Ophalen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent uw aan te bieden goederen zelf bij onze winkel te brengen, halen wij deze in overleg gratis bij u op.  Zie https://spullewaard.nl/kringloopwinkel/inbrengen+van+goederen

Uithuisruimingen

Wij zijn geen professionele verhuizers of inboedelexperts. Wel komen we graag bij u langs om bij een huisontruiming te inventariseren welke spullen wij in de winkel zouden kunnen verkopen. Meubels en artikelen die niet verkoopbaar zijn, kunnen we helaas niet meenemen. Vandaar ook dat voor "alles of niets" bij ons geen sprake kan zijn. We vragen hiervoor uw begrip. Houd u er rekening mee dat wij minstens een week de tijd nodig hebben om een ontruiming in te plannen? Het klinkt misschien niet heel aantrekkelijk dat de kringloop niet alles zomaar meeneemt en dat het dan misschien interessanter is om een commerciele instantie te benaderen, maarrrrrrr als u de kringloop wel inschakelt dan weet u zeker dat het milieu ontlast wordt, de spullen die we meenemen een volgend leven krijgen en dat wij met de opbrengsten heel veel goede doelen kunnen steunen. Mailt u ons gerust om meer informatie met betrekkng tot uithuisruimingen.

 

vrijwilliger worden